Datum:

Bitcoin je boljši od valute – Bill Gates

Napisal 0

Bitcoin je boljši od valute. “- Bill Gates


Glavna prednost Bitcoin je, da je decentraliziran – kar pomeni, da ni centralne banke ali vlade, ki jo nadzoruje. Ta svoboda je glavni razlog, zakaj so vlagatelji prišli do tega, da je valuta kot nekaj varnega zatočišča v težavnem geopolitičnem svetu – in to je bilo v zadnjem mesecu veliko v Evropi, Rusiji, Braziliji in Združenih državah. Obstaja tudi dodatna prednost v Bitcoinu – obstaja matematična omejitev števila bitkoinov, ki jih je mogoče ustvariti, kar pomeni – brez tiskanja denarja, zato pravila gospodarstva delujejo popolnoma. Kadar je nekaj oskrbe omejeno, povpraševanje pa se dvigne, se cena dvigne skupaj z njo.

Wences-Casares-1-300x168

Na sliki: Wences Casares Bitcoin podjetnik


Casares, ki je rojen v Argentini, je ustanovil ponudnika internetnih storitev, družbe za video igre in banke, poleg tega pa sedi v odboru PayPal, vendar je to bitkoin, ki ga je Casares povedal, da je preostanek svojega življenja posvetil in zdaj vodi zagon, imenovan Xapo, ki skladišči Bitcoin. Na večerji, ki jo je včeraj zvečer organizirala kriminalna skupina skupine Coin Centre v New Yorku, je Casares izvedel glavni govor, vključno z nekaj nasvetov o tem, kako priti v Bitcoin.
Formula, glede na Casares? Vzemite 1% ali manj tistega, kar imate, kupite Bitcoin z njo in pozabite na to vsaj še naslednjih pet let; idealno v naslednjem desetletju. “Ali bodisi izgubite en odstotek svoje neto vrednosti, ki ga lahko večina ljudi vzame ali naredi milijone.” Je povedal v sobi za kriptokovidnost zagovornikov v Westin Times Square.

 

Bitcoin-e1497000402794

Na sliki: Stack bitcoins.


Casares ocenjuje, da je verjetnost Bitcoina v celoti neuspešna in da znaša 20% nični dolar. “Če ne uspe, bo brez vrednosti,” pravi. “Če bo uspelo, bo v petih do sedmih letih bitkoin vreden več kot milijon dolarjev.” Potenciali uspeha daje več kot 50%. Toda tudi če bi bil bitkoin v vrednosti milijon dolarjev zveni kot previsok scenarij, po ceni je na dan pisanja tega članka (okoli 1200 $), celo 5000 dolarjev za eno Bitcoin bi lahko veliko vlagateljev Bitcoin ogromno vrnitev. .
Casares ima zanimiv odgovor za tiste ljudi, ki verjamejo, da so že “zamudili” na vlaku Bitcoin in se bojijo, da se bodo pridružili prepozno. Rekel je, da je videl, da so ljudje, ki so kupili Bitcoin po visokih cenah, pred nekaj meseci naredili “spektakularno dobro” s preprosto nakupom in posedovanjem. ki so kupili Bitcoin po ugodnih cenah, ki so izgubili denar, saj so si prizadevali prodati svojo pot do dobička, medtem ko so te visoke cene pred enim mesecem storile “spektakularno dobro” s preprosto nakupom in posedovanjem.

Tag , ,

|

0 Komentar

A- A A+