Datum:

Finance kar morate vedeti

Napisal 4472

Finance vse kar morate vedeti.

finance_kar_moram_vedeti

Pravilo osebnih financ: porabiite manj, kot zaslužite.
Obstajata dve poti za dosego tega cilja: zapravljamo manj ali zaslužimo več. Z delom na obeh (ali obe) od teh področij, lahko poveča razliko med tema dvema številkama  in to je vaša vstopnica za svobodo.

Zasluži več!
Kako naj nekdo zaslužiti več? Mnogi ljudje trdijo, da ne obstaja način, da bi zaslužili več denarja in imajo prav: Nekateri ljudje so rojeni podjetniki, drugi pa delujejo veliko bolje v pisarniškem okolju. Nekateri ljudje so neskončno ustvarjalni, drugi so mojstri v seznamu nalog, ki jih nikoli ne zaključijo.

Bodi izobražen!
To ne pomeni, da pusti delo in pojdi nazaj v šolo. To pomeni, da se učimo novih stvari. Če vas kaj zanima, preberite knjigo o tem. Ne glede na to kaj počnete obstaja način kako boste lahko izvedeli več in izboljšali sebe.

Več pretoka mesečnega dohodka!
Vedno obstaja način kako lahko denar še bolje v različnih dejavnostih podvojimo. Morda ste dober pisatelj in lahko prodajate zgodbe ali izdelate spletni e-book. Mogoče imaš košček zemlje in lahko na najem kmetuješ z novim proizvodom. Mogoče imate nekaj dodatnega denarja s katerim lahko kupite dolgoročno zakladne zapise, obveznice z izdajo 6 mesečnih izplačil. Imej več dohodkov kar pomeni, da izguba enega od njih manj škoduje v vašem življenju in to tudi pomeni, da imate pri vaši vsoti z dodatno investicijo več priliva.

Začnite dodatni posel!
Namesto izgubljanja časa pred televizijo vsak večer lahko del tega časa investirate v zagon stranskega posla? Lahko poskusite začenši blog z nekaj oglasov na njem, ali pa ste dobri pri obdelavi lesa in lahko izdelujete posebno pohištvo. Mogoče si dober kuhar in lahko ustvarjaš in uživaš ob dobri hrani. Poznas delo z ljudmi preko MLM sistema.  Obstaja veliko možnosti za ustanovitev podjetja, ki bo dopolnilo vaš trenutni dohodek in morda sčasoma prerasel v vaš glavni dohodek.

Imamo veliko iskuđenja na področju podjetništva in ustvarjanja dohodkov zato nas vprašajte za nasvet. KONTAKT: E-mail: info@e-svetovalec.com

Tag , , , ,

|

4472 Komentar

A- A A+