Datum:

BORZNE DELAVNICE

Napisal 3677

Želite obiskati borzne delavnice, kakršne je pred 50-timi leti tudi slavni Warren Buffett?
MODRI INVESTITOR (The Intelligent Investor).
Zanjo Warren Buffett pravi, da je najboljša borzna knjiga, ki je bila kdajkoli napisana.

Sedanje borzne delavnice po Grahamovem vzoru vodi Turkovic Zlatko, finančni komentator in prevajalec knjige MODRI INVESTITOR v slovenski jezik.

KOMU SO NAMENJENE BORZNE DELAVNICE MODRI INVESTITOR?

Investitorjem, ki želijo samostojno upravljati s svojimi borznimi portfelji oziroma samostojno odločati o prodajah in nakupih delnic in drugih vrednostnih papirjev.

KAKŠEN NALOŽBENI PRISTOP PONUJAJO DELAVNICE MODRI INVESTITOR?
Skrivnosti-borze
Delavnice potekajo po programu knjige Modri investitor, avtorja Benjamina Grahama, ki trdi, da je na dolgi rok za delnico bistven fundament oziroma bodoči dobičkovni potencial podjetja. Poleg tega avtor smatra, da mora biti ob tem izpolnjen še dodaten pogoj: delnica v času nakupa ne sme biti pretirano priljubljena. Upoštevanje obojega daje delnici velike možnosti, da bo v prihodnosti rasla.

JE PROGRAM DELAVNIC ZAHTEVEN?

Ne. Podajanje snovi poteka ob power point tabelah (teoretičen del) in excel tabelah (praktičen del). Po vsaki delavnici prejmejo slušatelji oboje na svoj elektronski naslov. Poseben poudarek je na praktičnih primerih, kjer Grahamove ugotovitve prenašamo v sedanje borzne razmere.

Spodaj je ena od tabel s katero ocenjujemo fundament oziroma atraktivnost delnice. Zeleno polje predstavlja njeno prednost, rdeče slabost pred konkurenti, rjava oziroma rumena barva pa pomeni, da je delnica glede tega kriterija nevtralna. Seveda vsi dejavniki pri ocenjevanju fundamenta niso enako pomembni: nekatere je potrebno upoštevati bolj, druge manj. O tem več na delavnicah.

KAKO POTEKA PROGRAM IZOBRAŽEVANJA NA DELAVNICAH MODRI INVESTITOR?

V dveh stopnjah:

MODRI INVESTITOR 1 – STANDARDNA DELAVNICA in

MODRI INVESTITOR 2 – NADALJEVALNA DELAVNICA

Za vč informacij nam pošljite povpraševanje: KONTAKT: e-mail:info@e-svetovalec.com

Tag , , , , ,

|

3677 Komentar

A- A A+